Personlig rekrytering med Resultat

Ta kontakt med det personliga bemanningsföretaget

Bemanningsföretag finns det många ute på marknaden. Det finns dock få företag som är så pass personliga och dedikerade i sina kunder/arbetssökande som bemanningsföretaget. De ger verkligen allt i sin uppgift att tillsätta personal inom ekonomi och hjälpa arbetssökande hitta sitt nya jobb.

De finns baserade i både Stockholm och Göteborg och med sin långa erfarenhet kan de på bästa sätt hjälpa företag hitta personal. De strävar konstant efter att vara Sveriges bästa leverantör av ekonomer. Både för uthyrning och direktrekrytering av dessa. De tar ständigt emot nya konsulter för spännande uppdrag hos deras kunder framöver. Kunderna bolaget arbetar med finns i alla olika branscher, och de har både små och stora kunder. På så sätt kan de skapa arbetstillfällen för alla typer av ekonomer och HR-personal.

Företaget har några ledord som de strävar efter att uppnå och ett av de ledorden är personliga. De vill ha ett tätt samarbeta med sina kunder och konsulter för att skapa goda och långsiktiga relationer som kan byggas över tid. Detta är något som ett modernt rekryteringsbolag bör fokusera på, långsiktig och lönsam tillväxt genom att bygga relationer.

Resultat rekryterar flera roller

Resultat tillsätter konsulter inom de flesta roller i ekonomi så som CFO, ekonomiassistenter, redovisningsekonomer med mera. Eftersom de har arbetat så länge i branschen vet de vad som krävs för en lyckad och långsiktig rekrytering av ekonomipersonal.